BLACK TURNS GREEN

Eftersom det snart är BLACK FRIDAY startar vi på Elobina vår kampanj Black Turns Green

Black Turns Green är en kampanj där vi vill ge våra kunder olika alternativ beroende på hur ni vill ha det. Vi vill inte bidra till ogenomtänkta impulsköp och därför gäller vår kampanj i 2 veckor (fram till 4 december).

Föreviga din kreativitet genom att förvandla mönster, konstverk, teckningar och foton till snygga och hållbara tyger och textilprodukter. Skapa till hemmet eller som present till någon du tycker om. Alla produkter görs på beställning så att ingenting produceras i onödan.

Metervara Drill Drammen

Drill Drammen är ett härligt och hållbart bomullstyg för
kuddfodral, väskor, kläder, inredning, mm.

Nu endast 198 kr /m (ord 300 kr/m)
BÖRJA SKAPA

Kuddfodral 40×40 i Drill Drammen

Kuddfodral 40×40 cm i Drill Drammen. Ladda upp en bild, ett mönster eller kanske bara färg och text.

Nu endast 166 kr /m (ord 324 kr/st)
BÖRJA SKAPA

Skapa en unik T-shirt

Skapa en personlig t-shirt. Lägg till färger, bilder, mönster och/eller text.
Du kan ha flera bilder och texter på samma t-shirt. Perfekt julklapp!

Nu endast 259 kr /st (ord 349 kr /st)
Börja SKAPA


Så här fungerar det på Elobina

 1. VÄLJ BILD
  Välj en färdig bild eller ett mönster eller fota tex. en tavla eller teckning du vill använda och ta en bild på den. Du kan även skanna in bilden.
 2. VÄLJ PRODUKT
  Gå in på elobina.se och välj vad du vill skapa.  En textilprodukt eller tyg i metervara.
 3. SKAPA
  Ladda upp din bild börja skapa. Du kan antingen använda hela bilden som sådan eller redigera den och göra ett mönster.
 4. VÄLJ MATERIAL
  Välj tyg – tex. till kuddfodral är mjuk sammet ett underbart val.
 5. BESTÄLL
  Lägg i varukorg och beställ din produkt. Produktionen börjar då du lagt din beställning. Tillverkningstid 2-5 veckor beroende på tyg. Tyger märkta med P och D är snabbast att producera, medan tyger märkta med R tar en lite längre tid.

Hållbarhet är kärnan i allt vi gör hos oss på Elobina. Vi tillverkar endast det som efterfrågas och i vår produktion har vi minimerat användning av vatten, el, kemikalier och råvaror. Vårt koncept gör stor skillnad, genom att möjliggöra skapandet av personliga produkter på hållbart material av hög kvalitet.Ingenting lagerhålls, istället produceras allt efter behov dvs exakt det som kunden vill ha. Gällande våra tyger strävar vi efter material som är så miljövänliga som möjligt. Detta innebär ekologiska alternativ liksom alternativ som är producerade möjligast nära vår produktion.

Hela produktionen sker i Nordeuropa under socialt goda förhållanden. Sömnaden sker lokalt i Skåne. Designmöjligheterna är oändliga gällande färger och motiv. Minimiorder 1 meter eller 1 produkt | Valfritt antal designs.