Rebecka Lingmerth

Idag fortsätter vi med att presentera våra kunders alster. Denna gång visar vi Rebecka Lingmerths fina konstverk och kuddfodral.

Elobina-3Elobina-4

Jag inspireras av mode i min konst, då jag har lång erfarenhet av modebranschen som make up artist och hårstylist. Långa fransar som sticker ut, kvinnoansikten, femininitet inspirerar mig, men även mer abstrakt konst. En blandning av olika spännande material och texturer som blir till nytänkande och unik design. Nu finns mina Elobina-2konstverk i form av konsttryck och kuddfodral. Matcha kuddfodralen med exempelvis ett konsttryck av samma motiv. Kuddarna passar fint i loungemiljö eller till hemmet för den som vågar sticka ut och vara unik i sitt val av design.

Senaste nytt är att möbelföretaget Furniturebox i Stockholm har använt sig utav min konst som marknadsföring till deras hemsida och nätbutik. Gå gärna in där och kolla närmare på mina konstverk i deras moderna inredningsmiljö. Nedan följer en länk dit: http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/david-vandbar-divansoffa-rod.html

Konstnär och designer: Rebecka Lingmerth Hemsida: www.uniquethingsbylingmerth.com
Utbildning: Sömnad och mönsterkonstruktion på Tillskärarakademin i Göteborg. Färg, form och hantverksutbildningen på Nyckelviksskolan i Lidingö samt Bildlärarprogrammet på Uppsala universitet.

Rebecka

 

Kommentarer är stängda.