månadens produkt utvald av Vilma på elobina.se

Månadens produkt utvald av Vilma

Maj-månads produkt har valts av Vilma och är kuddfodral i mjuk sammet. Du kan välja att skapa i fyra olika storlekar.

“Jag har hand om marknadsföring och försäljning på Elobina, dessutom sköter jag tyg- och filfrågor och kollar igenom tygbeställningar. En dag på jobbet kan se väldigt olika ut eftersom jag som alla andra här på Elobina sköter våra egna områden, men samtidigt har hand om bla kundservice och chat. Det roligaste är att höra hur alla våra kunder använder sig av Elobina och hur de hittat till oss.

Jag valde kuddfodralen i mjuk sammet till månadens produkt, eftersom kuddfodralen enligt mig är den perfekta inredningsdetaljen. Kuddfodralen är lätta att förvara och så kan man passa på att byta fodral enligt säsong och humör. De är också fina presenter att ge bort till nära och kära.

Kuriosa: Jag älskar att vandra i skog och mark, oftast i sällskap av vår hund Morris.


Nu får du 30-35% rabatt på våra kuddfodral i mjuk sammet!