20% rabatt på hela sortimentet!

Förbered julen, höstmarknader eller passa på att testa nya tyger och produkter. Just nu får du 20% rabatt på hela vårt sortiment på elobina.se

Skapa hållbara presenter att ge bort utan att behöva stressa. En egendesignad gåva är mer uppskattad och sparas längre än en färdig massproducerad produkt. Du kan också passa på att köpa presentkort till personal, kunder, vänner och släkt. Då får de glädjen att själv skapa sina presenter.

Med koden JULSMART får du 20% rabatt på hela Elobinas sortiment. Rabatten gäller fram till sö 5/10 2019. Kan inte kombineras med andra rabatter och koder.

Föreviga din kreativitet genom att förvandla konstverk, teckningar och foton till snygga och hållbara tyger och textilprodukter. Om du inte har ett eget mönster kan du välja ett från vårt mönsterbibliotek med fina designermönster.

Vid större mängder lönar det sig att fråga efter våra fina mängdrabatter på tyger och produkter. Här nedan hittar du exempel på kuddfodral och kökshanddukar. Vid beställningar av större mängder kan du ha valfritt antal designs och produkter, så länge tyget är det samma.

Välj mellan att få ditt presentkort hemskickat eller få presentkortet digitalt. Med det hemskickade presentkortet får du även tygprover med våra vanligaste tyger i en trevlig förpackning.

Med koden JULSMART får du 20% rabatt på hela Elobinas sortiment. Rabatten gäller fram till sö 5/10 2019. Kan inte kombineras med andra rabatter och koder.