Elobina öppet hus är annullerat och hålls vid ett senare skede

Kom och bli inspirerad och väck din skaparglädje!

Välkommen och hälsa på hos oss på Elobina. Bekanta dig med vår verksamhet och få inspiration.
Vi har öppet hus hela eftermiddagen, så du kan komma när det passar dig bäst.

Vi presenterar vad vi gör, visar våra produkter och delar ut provbitar. Perfekt tillfälle att få svar på dina frågor och få hjälp med kommande projekt.

Kl 15.00 har vi presentation med hållbarhet .

Vi bjuder på fika

Anmäl dig redan idag, men senast 23 mars 2020

Adress: Kungsgårdsvägen 8 C, 230 53 Alnarp.
Buss 133 från Malmö och 139 från Lund.
Det finns gott om cykel- och parkeringsplatser.

Vi gör textilindustrin tillgänglig för alla genom att använda en unik, toppmodern IT-plattform. På Elobina kan alla både privatpersoner och företag skapa vackra, personliga tyger och textilprodukter utan att kompromissa på kvalitet eller hållbarhet. Skapa inredning, kläder, scenkläder, scentyg, små personliga presenter eller varför inte företagstextilier. Allt görs enbart på beställning vilket gör att inget onödigt produceras. Vi har inga startavgifter eller minimiorders.

Elobinas textilprodukter görs endast på beställning vilket minimerar spill. Tack vare att trycket är digitalt är användning av energi och vatten minimalt. Hela produktionen sker i Nordeuropa under socialt goda förhållanden. Sömnaden sker lokalt i Skåne. Designmöjligheterna är oändliga gällande färger och motiv. Minimiorder 1 meter eller 1 produkt | Valfritt antal designs