Inred ute med sköna tyger

Du kan inreda ute, precis som du inreder inne. Om det sen handlar om att göra balkongen, uterummet eller trädgården riktigt mysiga är ju olika beroende på hur man bor. Det finns massor du kan göra för att skapa en fin miljö. Tänk ute precis som du tänker inne med inredningstyger. Kanske du vill ha mysiga kuddar i soffan, en tygtavla, borddukar eller gardiner och mattor.

De flesta tyger går att ha ute ifall man skyddar dem mot regn och fukt och tar in textilprodukter till natten. På Elobina har vi dock tyger som även håller vatten och fukt som tex. det vattentäta Oxford och fukttåliga Deko Pes och Repeat Canvas. Slitstarka Wirgitter är ett tyg som tål både vatten och vind eftersom tyget har små hål. Kan användas till att dekorera stängsel och balkongräcken. Återvunnen Crepe PES är perfekt för sirliga gardiner.