JUL PÅ ELOBINA
Juldukning på Elobina

Ute är det  höstväder och  julen närmar sig med stormsteg. Tänd några ljus och börja planera inför julen redan nu för att få en stressfri och skön julhelg. Här har har vi samlat tips för både julinredning och julklappar och lite recept.

Pynta hemmet och inreda inför julen är något som många tycker är mysigt. Fyll hemmet med fina textilier med dina favorit färger och mönster. Om du vill skapa dina egna jultextilier är det dags att beställa dem redan nu. Här nedan hittar du inspiration och tips.

Vi kommer att lägga upp nya rabatter på vår julsida varje vecka, så det lönar sig att hålla koll!

SKAPA EN UNIK JULTRÖJA

Skapa årets snyggaste, roligaste eller fulaste jultröja. Helt hur du vill!
Gör din unika jultröja genom att använda egna bilder och texter.

Nu endast 340kr/st (ord 449kr/st)

SKAPA ETT MUNSKYDD

Matcha din jultröja med ett julmönstrat munskydd med julmönster!
Tyget är tätt ekologiskt bomull. I munskyddet finns en liten ficka för extra skydd.

Vi har även mängdrabatter

Här hittar du Elobinas presentkort. Ifall du väljer den fysiska versionen, så får du även våra provbitar i en fin presentask.

Designa en läcker personlig  pläd med egna bilder eller mönster. Skapa en härlig fleecepläd i mjuk sammet.

Bomull-lin Eastcoast passar perfekt till att skapa hållbara och vackra servetter. En presentpåse i Mjuk sammet uppskattas stort. Lunchväskan ovan är gjord i Bomull-lin Stockholm.

Skapa ett kuddfodral som julklapp till dina familjemedlemmar, varför inte en fin bild till pappa, mamma, syster, bror, mormor, morfar, farmor, farfar, faster, farbror, moster, morbror eller kanske en kusin.

BÖRJA SKAPA

Nu vill vi dela ett recept på julglögg, för som sagt är det även dags att ta det lugnt och njuta. Detta recept kommer från Systembolaget

Julklappar hör julen till och vad är bättre en personliga och genomtänkta presenter. Hos oss på Elobina kan du beställa en färdigt sydd textilprodukt med dina egna bilder och mönster. Du kan också  beställa tyg och sy något själv. Här nedan samlar vi tips på olika presenter både färdiga och sådant du kan sy själv.

Här nedan olika julmönster:

trikåhimmel - elobinas trikåtyger