Kuddfodral med egen design till ditt hem och ditt företag.

kuddfodral i olika storlekar och material

Kuddfodral är härliga inredningsdetaljer. Byt kuddar med årstiderna eller enligt humör. Kombinera olika färger, mönster och storlekar på dina prydnadskuddar. Ifall du inte har ett eget mönster eller en bild, så kan du välja bland vårt stora utbud av färdiga mönster.

Här hittar du mängdrabatter på kuddfodral.                      

Se våra produktions- och leveranstider här.

 • Easctoast kampanjkuddfodral 40×40 cm

  Pris från 171,00 kr
 • Kampanjkuddfodral i lyxig sammet eller twill 40×40

  Rea! Pris från 128,00 kr
 • Kuddfodral 40x40cm

  Pris från 262,00 kr
 • Kuddfodral 50×50

  Pris från 352,00 kr
 • Kuddfodral 60×40

  Pris från 352,00 kr
 • Kuddfodral 65×65

  Pris från 404,00 kr
 • Kuddkrig kuddfodral i lyxig sammet eller twill 50×50

  Rea! Pris från 191,00 kr
 • Nya nordiska klassiker

  Pris från 352,00 kr

Kuddfodral kan ändra hela intrycket av ett rum. Vill du ha en varm och mjuk känsla av ett rum så är sammetskuddar en stor favorit. Att blanda kuddar i olika material ger ett inbjudande intryck och går att styla väldigt bra. Matcha med olika nyanser,  lyster och kvalitéerna i tygerna. Prydnadskuddar är snygga att styla med på sängen med ett stort överkast. För att höja mysfaktorn ännu mer kan du ha ett flertal kuddar i soffan med en matchande pläd till.

Du kan skapa helt egna “kollektioner” till ditt hem. Du kan ha ett genomgående tema av mönster som finns i ditt hem. Allt från kuddfodral till kökshanddukar, du kan skapa textilier till alla rum. Du behöver inte anpassa dig efter trender eller vad som finns på marknaden, du designer själv vad du vill ha för kuddfodral! Kom ifrån massproduktionen och köp endast produkter som du verkligen vill ha och som du älskar.

Elobinas kuddfodral finns i 4 olika storlekar: 40×40, 50×50, 60×40 och 65×65 cm. Dessa storlekar passar till standardkuddar som finns att få i de flesta inredningsaffärer. Välj din favorit och beställ nya kuddar online redan idag. Lämpliga tyger är tex. Cambridge Canvas Eko, Twill Majbacken, Bomull-lin Stockholm, Bomull-lin Eastcoast, Bomullsatin Lomma eller Mjuk sammet. Kuddfodralen har en osynlig dragkedja med silverfärgad kläpp. Dragkedjan är ökotex.
All sömnad sker i vår ateljé i Alnarp.

OBS! Bilden du skapar trycks på båda sidor av kuddfodralet. Det är alltså samma bild på vardera sida.